skip to Main Content
GRATIS VERZENDING VANAF €30

WORKSHOPS 2020

Op zoek naar een origineel personeelsuitje, vrijgezellenfeest, of wil je een gezellige en leerzame middag met vriendinnen organiseren? Of ben je zelf geïnteresseerd? Dan kan je bij mij ook diverse workshops boeken. Kijk hieronder voor de verschillende workshops en beschikbare data!
Wil je op een andere dag boeken? Neem dan even contact met mij op!

heike-schicketanz-gezellig-koffie-en-thee

MAKE-UP WORKSHOP

max. 8 personen € 35,00 p.p.
Duur: ca. 3,5 uur

Hier leer je stapsgewijs van onze visagiste  hoe je met de natuurlijke make up van Dr. Hauschka jouw  dag- of avond make up aan brengt. Een gezellige 3,5 uur durende workshop .  Als je aan het eind van de workshop producten vanaf € 50,00 aanschaft is de workshop gratis. Bij aankoop vanaf € 100,00 krijg je 10 % korting op de producten.

SCHOONHEID DOOR GEZICHTGYMNASTIEK

De meeste mensen gaan naar een sportschool om hun lichaam in vorm te brengen. Maar wie traint eigenlijk zijn gezichtsspieren? De kinspier, voorhoofdspier, mondkringspier, wangspier, oogkringspier of neusspier? Het is niet zo dat we graag biceps op onze neus zouden hebben. Maar doelgerichte gezichtsgymnastiek verfijnt de mimiek en geeft vorm aan je gelaatstrekken. De gezichtstonus verhoogt, het gestimuleerde weefsel wordt sterker en herstelt zichzelf, zodat rimpels kunnen worden gladgestreken. En de gezichtshuid voelt gewoon anders aan: beter doorbloed, frisser en prettiger.

WORKSHOP NATUURLIJKE HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN

max. 8 personen € 35,00 p.p.
Duur: ca. 3uur

Wil jij ook leren om met natuurlijke ingrediënten je eigen handgemaakte, persoonlijke huidverzorgings producten te maken, precies afgestemd op jouw huidtype?

Met behulp van de juiste ingrediënten maak je  een heerlijke  verzorgende en genezende zalf , gezichts- of massageolie, lippenbalsem, lotions, cremes of  haarproducten . Je zult versteld staan van wat je allemaal zelf kunt maken, handgemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten.

Natuurlijk mag je aan het eind alles mee na huis nemen wat je voor je zelf heeft gemaakt.

NATUURLIJKE GEZICHTSVERZORGING VOOR THUIS

max. 8 personen          € 15,00 p.p.
Duur: ca. 3 uur

Hoe kan je jouw huid op de beste manier verzorgen? Met de producten van Dr.Hauschka, Evolve of Source 5 thuis leer je stap voor stap de producten te gebruiken die bij jouw huidbeeld passen. Een gezellige en leerzame workshop waarbij iedereen aan het einde een goodiebag mee naar huis krijgt.

Als je aan het eind van de workshop producten vanaf € 50,00 aanschaft is de workshop gratis. Bij aankoop vanaf € 100,00 krijg je 10 % korting op de producten.

MAAK JE EIGEN HUISHOUDELIJKE SCHOONMAAKMIDDELEN

max. 8 personen € 35,00 p.p.
Duur: ca. 3,5 uur

Schappen vol flessen, sprays en spuitbussen vind je in de supermarkt. Voor elk klusje is er wel een apart schoonmaakmiddel op de markt. Voor je het weet, heb je een keukenkastje vol. Maar is dat nou allemaal wel nodig? En kan het ook zonder die overvloed aan chemicaliën? In deze workshop leer je wasmiddel, toiletreiniger, vaatwasmiddel, schoonmaakmiddel ect. zelf maken met natuurlijk producten. Aan het eind van deze workshop kan je jouw zelf gemaakte producten mee naar huis nemen.

 

Bestelt u de producten achteraf? Dan wordt er vanaf 50 euro 10 % korting gegeven en bij besteden vanaf 100 euro worden de kosten van de workshop verrekend (uitgezonderd bij de Make-up workshop).

MELD JE AAN VOOR ONZE WORKSHOP

SALON HEIKE

Hier vind je de perfecte combinatie tussen huidverbetering, huidverjonging en ontspanning. Wil jij jezelf graag van top tot teen in de watten laten leggen met een heerlijke schoonheidsbehandeling, massage of een pedicure?

Door een bezoek aan mijn salon krijgt jouw natuurlijke schoonheid weer de kans om te stralen en kom je tevens helemaal tot rust.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Salon Heike Schicketanz
Wilhelminalaan 2
1623 MA Hoorn
06 25 18 66 99
heike@salonheike.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag 11:00-19:00
Dinsdag 11:00-19:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 09:00-17:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten
Close search

Winkelmand

Back To Top