skip to Main Content
GRATIS VERZENDING VANAF €30

Redenen waarom jij de Esse probiotic skincare lijn wilt gaan gebruiken

salon-heike-esse-probiotic_skincare-huidverzorging

ESSE SKINCARE

De Esse probiotic skincare lijnen bevatten heel veel natuurlijke ingrediënten met bewezen positief resultaat op de verbetering van de huidbarrière functie, hydratatie, anti-aging en heeft nog een aantal andere voordelen. Maar wat zit er nu precies in een druppel Esse?

Wat is de Esse probiotic skincare lijn?

De biologische producten van het Zuid Afrikaanse merk Esse probiotic skincare worden bij ons in de salon uitbundig gebruikt. De producten van Esse zijn vrij van parabenen, petrochemicaliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Door de hoogwaardige ingrediënten is het niet nodig om deze chemicaliën te verwerken in de verzorgingsproducten voor het gezicht. In plaats daarvan zijn de producten van Esse rijk aan prebiotica en probiotica.

Bekijk hier onze Esse probiotic lijn:

Esse producten

Wat zijn Pre- en Probiotica?

Leuk die pre- en probiotica, maar wat is het nou eigenlijk? De Esse Probiotica, ook wel levende organismen (bacteriën),  helpen de natuurlijke balans terug te brengen van je huid en daarom worden ze toegevoegd aan de huidverzorgingsproducten van de Esse probiotic skincare lijn. Prebiotica dat ook toegevoegd wordt aan de Esse producten, is voedsel voor probiotica die dit als voeding gebruiken om actief te blijven en optimaal te blijven functioneren.

Het extern gebruik van probiotica bevattende huidverzorgingsproducten heeft een groot voordeel op basis van jouw huidbalans. Door het gebruik van probiotica houdende huidverzorgingsproducten wordt er een verdedigingsmechanisme opgebouwd die vele goede microben bevat. Die microben gaan zich vermenigvuldigen op je huid als een soort schild en zo wordt er voorkomen dat er pathogenen (slechte bacteriën) kunnen vestigen op je huid. Dit mechanisme beschermt je tegen potentiële ziekteverwekkers en een ongezonde huid.

Voordelen van de Esse probiotic skincare

Net zoals vele andere organische huidverzorging merken, zoals Evolve Beauty  en Dr. Hauschka heeft Esse ook een aantal voordelen:

  • Bescherming tegen vroege veroudering.
  • Versterking van de huidbarrière tegen pathogenen.
  • Helpt met vochtopname en kalmeren van de huid.
  • Positieve effecten bij eczeem, rosacea en acne.

Alle producten van Esse zijn volledig veganistisch en dierproefvrij. Bij de productie wordt er ook nog rekening gehouden met het milieu en worden de producten op ecologische wijze geproduceerd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

Back To Top