skip to Main Content

Microneedling

Prijs: €89,00 | Duur: ca. 65 minuten

Vraag om een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie.

Deze behandeling is om structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Het effect van microneedling met de Derma Pen is dat er op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kan worden. 

Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing.

BB GLOW

Prijs: €89,00 | Duur: 65 minuten

Vraag om een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie.

Ook geschikt voor de donkere huid.

Kom de nieuwe MESO BB glow treatment proberen en laat je verassen! Deze nieuwe behandeltechniek zorgt voor een directe egale huid. Afhankelijk van het aantal behandelingen blijft dit resultaat weken tot maanden behouden! Het MESO white serum wordt door middel van een speciale nano techniek, dermapen/ microneedling, in de huid gebracht. Dit zorgt voor een stralende huid. Je hebt geen fond de teint meer nodig, roodheden en pigmentvlekken verminderen als sneeuw voor de zon, deze behandeling is ook geschikt voor mannen en voor de donkere huid. Het Meso White Serum van Dermedics is momenteel als enige geproduceerd en goedgekeurd in Europa en is veilig in gebruik, er zijn geen pigmenten aan toegevoegd en kan geen verkleuringen veroorzaken.

Microneedling, BB Glow behandeling bestaat uit:
– Reinigen
– Lysing/peeling
– Micro needling
– Inbrengen van een geschikt serum
– Kalmerend masker
– Bij BB glow mag een geschikte dagcrème met SPF

Vraag om een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie.

SALON HEIKE

Hier vind je de perfecte combinatie tussen huidverbetering, huidverjonging en ontspanning. Wil jij jezelf graag van top tot teen in de watten laten leggen met een heerlijke schoonheidsbehandeling, massage of een pedicure?

Door een bezoek aan mijn salon krijgt jouw natuurlijke schoonheid weer de kans om te stralen en kom je tevens helemaal tot rust.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Salon Heike Schicketanz
Wilhelminalaan 2
1623 MA Hoorn
06 25 18 66 99
heike@salonheike.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag 14:00-21:00
Dinsdag 14:00-21:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 09:00-17:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten
Close search

Winkelmand

Back To Top