skip to Main Content
GRATIS VERZENDING VANAF €30

Is de Cryolipolyse behandeling effectief?

is-de-cryolipolyse-behandeling-effectief

 

Je hebt een gezond dieet, vele uren sport maar toch lukt het niet om het overtollig vet weg te krijgen. Je hebt ervan horen zeggen dat cryotherapie (cryolipolyse) de oplossing is. Is de cryolipolyse behandeling effectief?

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse oftewel cryotherapie is een behandeling waarbij de vetcellen onder de huid sterk verkoeld worden. Het zorgt ervoor dat het overtollig vet in de buik, dijbeen, kin, billen, en bij meer plekken in het lichaam wordt verminderd. Normaal ligt de temperatuur van de huid bij zo’n 34 graden, maar tijdens de behandeling zakt de temperatuur naar zo’n 5 tot 10 graden. Wees gerust, het is niet pijnlijk! Door deze afkoeling worden belangrijke bindweefsels in gang gezet die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Waardoor de huid er strakker en voller uitziet. En echte aanrader dus!

 

 

 

Is de cryolipolyse behandeling effectief?

Dat is natuurlijk de reden dat jij dit artikel hebt aangeklikt. Is de cryolipolyse behandeling effectief? Wij vertellen je graag over een van onze succesverhalen:

Deze klant is in april met de cryolipolyse begonnen voor het verstrakken en liften van de onderkin en gelaat. De eerste foto is genomen net voor haar eerste behandeling in onze salon. De tweede foto is na de 3e behandeling met cryolipolyse en de laatste foto is genomen na haar laatste, 5e behandeling. Het proces loopt hierna zelfs nog 2-3 weken door. Na haar behandelingen is de omtrek van haar onderkin met echte centimeters afgenomen.

Voor een volledig behandelingsplan zijn er circa 6 behandelingen nodig en na 4 behandelingen is er ook daadwerkelijk resultaat te zien. Tussen de behandelingen heeft je lichaam 2 weken de tijd nodig om de bevroren vetcellen af te voeren.

is-de-cryolipolyse-behandeling-effectief-salon-heike-hoorn

 

Heb je de behoefte om aan jouw summerbody te werken, dan ben je hier op het juiste adres! Bij het boeken van 6 behandelingen cryolipolyse krijg je nu de 7e gratis. Boek Hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

Back To Top