skip to Main Content
GRATIS VERZENDING VANAF €30

Uitgebreide Huidanalyse met de Skindetector

Prijs: 19,50 | Duur: 20 minuten

Met de skindetector kunnen wij u huid grondig beoordelen voor optimaal behandelresultaat en huid – en verzorgingsadvies.

Wat kunnen we met de Skindetector analyseren?

We kunnen het vochtgehalte van de huid meten, pigment, keratine, sebum (talg), textuur, (oog) rimpels, Acne, porie-grootte, gevoeligheid, huidskleur (tone & Fitzpatrick) en Comedonen (mee-eters).

De meetresultaten worden direct geanalyseerd en omgezet in heldere foto’s en grafieken. Met deze resultaten kunnen wij kijken welk behandelschema geschikt is en welke producten het beste thuis gebruikt kunnen worden. Alle gegevens en foto’s worden bewaard en worden later weer vergeleken nadat er behandelingen geweest zijn en/ of nadat er actief gebruikt is gemaakt van de juiste producten.

huidanlyse_heike_salon

SALON HEIKE

Hier vind je de perfecte combinatie tussen huidverbetering, huidverjonging en ontspanning. Wil jij jezelf graag van top tot teen in de watten laten leggen met een heerlijke schoonheidsbehandeling, massage of een pedicure?

Door een bezoek aan mijn salon krijgt jouw natuurlijke schoonheid weer de kans om te stralen en kom je tevens helemaal tot rust.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Salon Heike Schicketanz
Wilhelminalaan 2
1623 MA Hoorn
06 25 18 66 99
heike@salonheike.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag 14:00-21:00
Dinsdag 14:00-21:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 09:00-17:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten
Close search

Winkelmand

Back To Top