skip to Main Content

NIEUW! WORKSHOPS 2020

workshop-kamer-heike-schicketanz

WORKSHOPS 2020

Op zoek naar een origineel personeelsuitje, vrijgezellenfeest, of wilt u een gezellige en leerzame middag met vriendinnen organiseren? Of gewoon interesse voor je zelf. Dan kan je bij mij ook diverse workshops boeken. De datas worden nog bekend gegeven. Maar als jullie interesse hebben voor de een of andere workshop kan je dat graag vermelden:  Aanmelden via heike@salonheike.nl of een app of bericht sturen na 0625186699

 

Natuurlijke gezichtsverzorging thuis

max. 8 personen Kosten: € 35,00 , ca. 3 uur : 

Wat is de beste huidverzorging voor mij om thuis te gebruiken.Met de producten van Dr.Hauschka, Evolve of Source 5 thuis leer je  stap voor stap de producten te gebruiken die bij jouw huidbeeld passen.En gezellige en leerzame workshop.

Als je aan het eind van de workshop producten vanaf € 50,00 aanschaft is de workshop gratis. Bij aankoop vanaf € 100,00 krijg je 10 % korting op de producten.

 

Make- up workshop

max. 8 personen Kosten € 35,00  ca. 3,5 uur 
Hier leer je stapsgewijs van onze visagiste  hoe je met de natuurlijke make up van Dr. Hauschka jouw  dag- of avond make up aan brengt. Een gezellige 3,5 uur durende workshop .  Als je aan het eind van de workshop producten vanaf € 50,00 aanschaft is de workshop gratis. Bij aankoop vanaf € 100,00 krijg je 10 % korting op de producten. 

 

​Gezichtsgymnastiek

max. 8 personen Kosten : € 30,00  ca. 3uur

Schoonheid door gezichtsgymnastiek

De meeste mensen gaan naar een sportschool om hun lichaam in vorm te brengen. Maar wie traint eigenlijk zijn gezichtsspieren? De kinspier, voorhoofdspier, mondkringspier, wangspier, oogkringspier of neusspier? Het is niet zo dat we graag biceps op onze neus zouden hebben. Maar doelgerichte gezichtsgymnastiek verfijnt de mimiek en geeft vorm aan je gelaatstrekken. De gezichtstonus verhoogt, het gestimuleerde weefsel wordt sterker en herstelt zichzelf, zodat rimpels kunnen worden gladgestreken. En de gezichtshuid voelt gewoon anders aan: beter doorbloed, frisser en prettiger.

Workshop natuurlijke huidverzorgingsproducten  zelf maken 

max. 8 personen, € 35,00 p.p. ca. 3uur 
Wil jij ook leren om met natuurlijke ingrediënten je eigen handgemaakte, persoonlijke huidverzorgings producten te maken, precies afgestemd op jouw huidtype?

Met behulp van de juiste ingrediënten maak je  een heerlijke  verzorgende en genezende zalf , gezichts- of massageolie, lippenbalsem, lotions, cremes of  haarproducten . Je zult versteld staan van wat je allemaal zelf kunt maken, handgemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten. 

Natuurlijk mag je aan het eind alles mee na huis nemen wat je voor je zelf heeft gemaakt. 

Maak je eigen huishoudelijke schoonmaakmiddelen 

max. 8 personen, € 35,00 p.p. ca. 3uur 

Schappen vol flessen, sprays en spuitbussen vind je in de supermarkt. Voor elk klusje is er wel een apart schoonmaakmiddel op de markt. Voor je het weet, heb je een keukenkastje vol. Maar is dat nou allemaal wel nodig? En kan het ook zonder die overvloed aan chemicaliën? In deze workshop leer je wasmiddel, toiletreiniger, vaatwasmiddel, schoonmaakmiddel ect. zelf maken met natuurlijk producten. Aan het eind van deze workshop kan je jouw zelf gemaakte producten mee na huis nemen. 

Gelaatskunde/ gezichtsmapping (komt binnenkort)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

Back To Top