skip to Main Content

Gezichtsgymnastiek

Prijs: 45,00 Tijd: 45 minuten

De meeste mensen gaan naar een sportschool om hun lichaam in vorm te brengen. Maar wie traint eigenlijk zijn gezichtsspieren? De kinspier, voorhoofdspier, mondkringspier, wangspier, oogkringspier of neusspier? Het is niet zo dat we graag biceps op onze neus zouden hebben. Maar doelgerichte gezichtsgymnastiek verfijnt de mimiek en geeft vorm aan je gelaatstrekken. De gezichtstonus verhoogt, het gestimuleerde weefsel wordt sterker en herstelt zichzelf, zodat rimpels kunnen worden gladgestreken. En de gezichtshuid voelt gewoon anders aan: beter doorbloed, frisser en prettiger.

Squats voor je voorhoofd

Een goede instapoefening, die je bij voorkeur voor een spiegel uitvoert: begin met je voorhoofd omhoog te trekken en weer te ontspannen. Leg vervolgens beide handen losjes over elkaar op je voorhoofd en beweeg de huid van je voorhoofd op en neer. Je handen bewegen passief mee. Bied nu met je handen op je voorhoofd weerstand, terwijl je je voorhoofd weer omhoogtrekt. Houd de spanning gedurende ca. vijf seconden aan en laat dan langzaam los. Herhaal dit vier keer. Tot slot ontspan je je voorhoofd met cirkelvormige vingerbewegingen. Sluit dan je ogen en voel na hoe je huid aanvoelt. Alleen al dit navoelen en genieten draagt een stukje bij tot innerlijke schoonheid.

Circuittraining tegen rimpels

U krijgt een privé training van 45 min. waar alle belangrijke spieren getraind worden incl. een syllabus voor € 45,00

SALON HEIKE

Hier vind je de perfecte combinatie tussen huidverbetering, huidverjonging en ontspanning. Wil jij jezelf graag van top tot teen in de watten laten leggen met een heerlijke schoonheidsbehandeling, massage of een pedicure?

Door een bezoek aan mijn salon krijgt jouw natuurlijke schoonheid weer de kans om te stralen en kom je tevens helemaal tot rust.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Salon Heike Schicketanz
Wilhelminalaan 2
1623 MA Hoorn
06 25 18 66 99
heike@salonheike.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag 14:00-21:00
Dinsdag 14:00-21:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 09:00-17:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten
Close search

Winkelmand

Back To Top