skip to Main Content

Eerste hulp bij Vitiligo

Wij bieden nu ook Microskin aan! Lees hieronder meer over de producten en over de behandeling. Bekijk ook de video.

 

Prijs: 60,00 | Tijd: 60 minuten

Microskin is een gesimuleerde tweede huid die individueel is samengesteld om de juiste huidconditie te kleuren. Het is een lichte, vloeibare toepassing die op de epidermis wordt aangebracht (bovenste laag van de huid). Microskin is geen crème en heeft niet het uiterlijk zoals andere camouflageproducten. Eenmaal aangebracht, is Microskin duurzaam, flexibel en zal het niet op kleding of linnen afgeven. Het is waterdicht en laat de huid ademen. Microskin is geschikt voor iedereen, alle huidtypen en bij brandwonden.

Download de app: Microskin colour match, hier kun je al bepalen welke kleur geschikt is voor jou en kan je jouw kleur aanschaffen in onze salon. Of je laat het door ons bepalen.

Download op Google Play

Download op de App Store

Hoe lang blijft het product op je huid zitten?

Het varieert per huidtype (vettig/droog) en op verschillende delen van het lichaam. Op het gezicht blijft Microskin slechts 1-2 dagen zitten, omdat de natuurlijke oliën Microskin geleidelijk afbreken. Op andere delen van het lichaam blijft Microskin meerdere dagen (3-5 dagen) zitten. Het is mogelijk dat u slechts een beetje moet bijwerken om een langduriger resultaat te bereiken. Wanneer toegepast op de handen, zal de toepassing ook sneller afbreken vanwege het veelvuldige contact en het wassen en drogen van de handen. Bij actieve- of buitenmensen kan Microskin sneller afbreken door klimatologische omstandigheden.

 

Hoe wordt het toegepast?

Er zijn twee technieken voor het aanbrengen van Microskin. Stippel is de techniek die bedoeld is voor gebieden die kleiner zijn dan de grootte van de palm van je hand. Er wordt een speciaal ontworpen spons met stippels gebruikt. De poriënachtige textuur van de spons zorgt ervoor dat de Microskin in lagen kan worden aangebracht, waardoor de Microskin een huidachtige textuur krijgt. Het airbrushen is de techniek die wordt gebruikt voor grotere gebieden. Met de airbrush kan de gebruiker een fijne, gelijkmatige applicatie bereiken die snel droogt. Een consultant zal bepalen welke procedure het best geschikt is voor uw aandoening. Uw Microskin- kleur kan ook in een spuitbus of een applicator worden gedaan, waardoor reizen met Microskin nog eenvoudiger wordt.

Wat gebeurt er in een Microskin Kliniek?

Bij aankomst in een kliniek waar Microskin wordt verkocht zal uw consulent de aangetaste en onaangetaste delen van uw huid scannen. Deze procedure wordt uitgevoerd met behulp van de nieuwste technologie en is volledig pijnloos en veilig. Na dit proces wordt uw unieke en individuele kleurformule gemaakt. Houd rekening met 1-2 uur voor verwerking. Je wordt dan getraind in het aanbrengen van Microskin, met een airbrush of stippel spons, zodat je je Microskin-kleur in de privacy van je eigen huis kunt aanbrengen.

BOEK NU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

Back To Top