skip to Main Content
GRATIS VERZENDING VANAF €30

Wat is cosmetische acupunctuur?

Prijs: 75,00 | Duur: 75 minuten

Het is een gezond en effectief alternatief om er jonger uit te zien. Met behulp van cosmetische acupunctuur kunnen lijntjes, rimpels, wallen en een slappe huid worden aangepakt.

Cosmetische of gezichtsverjonging acupunctuur is een pijnloze, niet operatieve manier om de symptomen van veroudering tegen te gaan. In sommige gevallen wordt cosmetische acupunctuur ook wel omschreven als een acupunctuur facelift. Dit omdat je de spieren in het gezicht ook versterkt door kleine naaldjes te plaatsen en zodoende de gehele huid oplift. Het is een revitalisering en huid verjongingsmethode om de huid en het gehele lichaam jonger te doen voelen. De basis van de cosmetische acupunctuur ligt in de Chinese geneeskunde.
Er wordt niet alleen gewerkt aan het gezicht maar als vanzelfsprekend wordt het gehele lichaam behandeld. Het gezicht is een uiting van alles wat zich in je lichaam afspeelt.
Rimpels ontstaan hoofdzakelijk door een natuurlijk proces van afname van elastine en collageenvezels in de huid. Elastine en collageen houden de huid stevig en aangezien dit afneemt gaat de huid rimpels en groeven vertonen. Elk levensjaar neemt het collageen in de huid met 1% af. 

Stappenplan: 

Reiniging
Peeling of Lysing
Korte bindweefselmassage
Zetten van acupunctuur naalden op de nodige gebieden van het gelaat
Dagverzorging

Voor wie is cosmetische acupunctuur bedoeld?

Voor eigenlijk iedereen die het van belang vindt om zich jonger en vitaler te voelen, en het veroudering proces wil afremmen. De behandeling is niet geschikt bij 
– Verhoogde bloeddruk
– Suikerziekte
– Hepatitus
– Bloedstolling problemen

Deze behandeling heeft als resultaat:

– Stimulatie van de collageenproductie
– Vertraging van het verouderingsproces van de huid
– Liften en versterken van slappe spieren
– Vermindering fijne lijntjes en rimpels
– Gezonde en frisse huidskleur
– Vermindering acne
– Vermindering donkere kringen en wallen onder de ogen
– Verbetering van de vochthuishouding van de huid
– Balans tussen lichaam en geest

Voor een optimaal resultaat is deze behandeling in kuurverband aan te raden. Bij 5 behandelingen krijgt u 10% korting op de totale kuur

SALON HEIKE

Hier vind je de perfecte combinatie tussen huidverbetering, huidverjonging en ontspanning. Wil jij jezelf graag van top tot teen in de watten laten leggen met een heerlijke schoonheidsbehandeling, massage of een pedicure?

Door een bezoek aan mijn salon krijgt jouw natuurlijke schoonheid weer de kans om te stralen en kom je tevens helemaal tot rust.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Salon Heike Schicketanz
Wilhelminalaan 2
1623 MA Hoorn
06 25 18 66 99
heike@salonheike.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag 14:00-21:00
Dinsdag 14:00-21:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 09:00-17:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten
Close search

Winkelmand

Back To Top