skip to Main Content
GRATIS VERZENDING VANAF €30

Bindweefsel / Facelift Massage

Prijs: €32,50 | Duur: 30 minuten

Deze facelift massage stimuleert de doorbloeding van uw huid en heft onderhuidse verklevingen op, zodat werkstoffen beter kunnen worden opgenomen. Collageen wordt opnieuw aangemaakt, waardoor de huidstructuur verbetert . De huid voelt glad, strak en gehydrateerd aan. De massage herstelt de elasticiteit van uw huid en het onderliggende spierweefsel. Het vermindert rimpels, kraaienpoten en littekens en heeft een positieve invloed op de weerstand van de huid. Onderkin en vochtwallen worden gedraineerd. Naar behoefte kan de massage nog ondersteund worden door het gebruik van cuppings (vacuüm zuigcups).

Let op: Na een cuppingmassage kan op de plek van behandeling een rood/ paarse verkleuring te zien zijn. Dit is een normaal verschijnsel. Het komt door de intense doorbloeding van het weefsel. Het verdwijnen van de verkleuring gaat meestal in gelijke mate op met het verbeteren van het huidbeeld.

U kunt deze massage bij uw behandeling ook extra bijboeken. 

SALON HEIKE

Hier vind je de perfecte combinatie tussen huidverbetering, huidverjonging en ontspanning. Wil jij jezelf graag van top tot teen in de watten laten leggen met een heerlijke schoonheidsbehandeling, massage of een pedicure?

Door een bezoek aan mijn salon krijgt jouw natuurlijke schoonheid weer de kans om te stralen en kom je tevens helemaal tot rust.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Salon Heike Schicketanz
Wilhelminalaan 2
1623 MA Hoorn
06 25 18 66 99
heike@salonheike.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag 11:00-19:00
Dinsdag 11:00-19:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 09:00-17:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten
Close search

Winkelmand

Back To Top