skip to Main Content
GRATIS VERZENDING VANAF €30

Anti-Aging Injectables (Azzalure)

Algemene informatie over de behandeling met botulinetoxine

Het behandelen van rimpels zoals kraaienpootjes, fronsrimpels of zogenaamde marionettelijntjes kan worden uitgevoerd met botulinetoxine. Dit wordt gegeven middels een injectie. In Nederland worden verschillende merken gebruikt zoals Anti-Aging Injectables, Boucouture en Azzalure. Van het laatste merk maken we gebruik bij dokter Poelma. Voor het gemak spreken we voor de rest in dit stuk over Anti-Aging Injectables. Anti-Aging Injectable is eigenlijk een eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botuline. Het eiwit blokkeert direct het ‘aanspansignaal’ tussen de zenuwen en de spiertjes in de huid en zorgt er zo voor dat de spieren verslappen waardoor rimpels verminderen of helemaal verdwijnen.

De behandelingen met Anti-Aging Injectables hebben een tijdelijk effect van ongeveer 3 tot 6 maanden.

Tijdens het consultgesprek zal er gesproken worden of Anti-Aging Injectables voor u de beste keuze is of dat er een beter resultaat verwacht wordt met een filler. Er zal gevraagd worden naar uw medische voorgeschiedenis, eerdere cosmetische behandelingen en uw wensen en verwachtingen. Ook als we verwachten dat u geen baat zult hebben bij de behandeling zullen we dit eerlijk met u bespreken en alternatieven doornemen met u. Alle vragen over het middel, alternatieven en voor- en nadelen kunnen worden gesteld.

Contra-indicaties

Er zijn meerdere redenen waarom een behandeling niet uitgevoerd kan worden. Onder andere zijn dit:

 • U heeft eerder een behandeling gehad met een permanente filler in het behandelgebied
 • U bent zwanger of geeft borstvoeding
 • U bent jonger dan 18 jaar
 • U heeft onrealistische verwachtingen

Aan de hand van de antwoorden die u heeft gegeven op de vragen op het anamneseformulier kunnen we bepalen of een behandeling met Anti-Aging Injectables veilig voor u is.

injectables-en-fillers-heike-schicketanz

Toepassingen botulinetoxine

Anti-Aging Injectable ontspannen de spieren door de blokkade van prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier. Bij injectie van het middel zal de werking van de spier afnemen of helemaal stil komen te liggen. Bij bijvoorbeeld fronsrimpels en kraaienpootjes zijn met name de spieren verantwoordelijk voor de rimpels. Door deze stil te leggen zullen daarmee ook de rimpels verminderen.

Anti-Aging Injectables blokkeren de zenuwen. Hierdoor is het goed te gebruiken als middel tegen overmatig zweten (de zenuwen prikkelen dan niet meer de zweetklieren), maar is het ook goed werkzaam tegen tandenknarsen of migraine. Migraine kan ontstaan door onwillekeurig aanspannen van de spieren van het voorhoofd en door de zenuw uit te schakelen zullen deze bewegingen niet meer ontstaan.

Behandelgebieden

De volgende zones/ gebieden kunnen behandeld worden bij dokter Poelma met Anti-Aging Injectables.

 1. Voorhoofd
 2. Wenkbrauwlift
 3. Kraaienpootjes
 4. Frons
 5. Gummy smile
 6. Kaaklijn
 7. Mondhoeken
 8. Kin
 9. Hals
 10. Antitranspiratie en migraine behandeling

Wat u verder nog moet weten over de behandeling met Anti-Aging Injectables

Het duurt ongeveer 1-2 weken totdat u maximaal effect heeft van de behandeling, daarna neemt de mogelijkheid om de spiertjes aan te spannen weer langzaam toe. Er groeien dan namelijk weer nieuwe zenuwuiteinden aan om de geblokkeerde zenuweinden te vervangen.

Een behandeling moet in eerste instantie elke 3 maanden herhaald worden. Uiteindelijk zal de tijd tussen de behandeling oplopen tot ongeveer 4-9 maanden. Mensen die veel fronsen, kunnen soms ongewild een norse of boze gelaatsuitdrukking hebben. Bovendien kunnen fronsrimpels ‘in de huid’ blijven staan. De behandeling met Anti-Aging Injectables kan daarom ook rimpels voorkomen. Bestaande rimpels kunnen na een behandeling minder diep worden omdat u de spieren enkele maanden niet heeft gebruikt en de huid rust heeft gekregen.

Wij gaan voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. U hoeft niet bang te zijn uw volledige mimiek te verliezen, omdat we meestal beginnen met het behandelen van 1 zone. Mocht dit toch niet het te verwachten resultaat geven dan kunnen we het uitbreiden naar de behandeling van meerdere zones. De belangrijkste behandelgebieden zijn de voorhoofdsrimpel, de kraaienpootjes en de fronsrimpels.

Veiligheid Anti-Aging Injectables

Anti-Aging Injectables is een buitengewoon veilig geneesmiddel. Omdat dit middel onder de geneesmiddelenwet valt, is er, voordat het op de markt werd toegelaten, jarenlang onderzoek gedaan naar effectiviteit, bijwerkingen en complicaties. Anti-Aging Injectables wordt al meer dan veertig jaar in de medische wereld gebruikt, onder andere bij kinderen en volwassenen met spierspasmen. Tot nu toe zijn er nog geen nadelige lange termijn effecten geregistreerd.

De behandeling zelf

Tijdens de intake wordt er naar uw huid gekeken en bespreken we de verschillende opties. Als Anti-Aging Injectables of een fillerbehandeling geen meerwaarde voor u heeft, zullen we dat eerlijk zeggen en andere opties met u bespreken. U vult tijdens de intake een anamneseformulier in. Op dit formulier worden verschillende vragen gesteld omtrent uw gezondheid. Aan de hand daarvan kunnen wij vaststellen of een behandeling met Anti-Aging Injectables of fillers een veilige keuze is voor u.

Als besloten wordt om over te gaan tot een behandeling wordt er een behandelovereenkomst getekend. U geeft hiermee toestemming voor de behandeling en tevens staan in de overeenkomst de eventuele bijwerkingen en complicaties. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.

In principe is een verdovende crème niet nodig bij een Anti-Aging Injectables behandeling. Er worden zeer kleine naaldjes gebruikt om de vloeistof in te spuiten en het merendeel van de mensen geeft de behandeling niet als pijnlijk aan.

Belangrijk is dat u voorafgaand aan de behandeling geen bloedverdunnende medicatie gebruikt zoals Ibuprofen, Naproxen of Ascal. Dit mag u uiteraard alleen stoppen na overleg met uw arts. Ook adviseren wij u de dagen voorafgaand aan de behandeling geen voedingssupplementen of visolie-capsules te gebruiken. Het gebruik van homeopathische Arnica-druppels vanaf 5 dagen voorafgaand aan de behandeling heeft een gunstige werking op de zwelling of bloeduitstorting.

De behandeling zelf duurt niet lang, meestal zo’n 5-10 minuten per zone. We zullen voorafgaand aan de eerste behandeling foto’s maken zodat we aan de hand hiervan het resultaat kunnen beoordelen. U kunt na de behandeling direct weer uw gewone dagelijkse bezigheden oppakken. De eerste dag mag u het gebied niet aanraken, niet sporten en geen helm dragen. Ook mag u de eerste vier uur na de behandeling niet gaan liggen. Het kan 2 dagen tot 2 weken duren voordat u het resultaat ziet van de behandeling.

Prijzen

Zones: Voorhoofd, Frons, Kraaienpootjes, Wenkbrauwlift, Kin

1 zone | €129,-

2 zones | €229,-

3 zones | €298,-

Inclusief wenkbrauwlift | €54,-

Beide oksels (tegen overmatig zweten) | €397,-

Migraine | €129,-

 

Liquid Facelift (combinatie van filler en Anti-Aging Injectables)

Mini lift (2ml filler en 3 zones Anti-Aging Injectables) | €835,-

Neem eerst contact op om een afspraak te maken.

SALON HEIKE

Hier vind je de perfecte combinatie tussen huidverbetering, huidverjonging en ontspanning. Wil jij jezelf graag van top tot teen in de watten laten leggen met een heerlijke schoonheidsbehandeling, massage of een pedicure?

Door een bezoek aan mijn salon krijgt jouw natuurlijke schoonheid weer de kans om te stralen en kom je tevens helemaal tot rust.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Salon Heike Schicketanz
Wilhelminalaan 2
1623 MA Hoorn
06 25 18 66 99
heike@salonheike.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag 14:00-21:00
Dinsdag 14:00-21:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 09:00-17:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten
Close search

Winkelmand

Back To Top